Заступник голови МінАПК Рутицька йде з посади

Середа, 13 липня 2016, 16:48

Владислава Рутицька завершує роботу на посаді заступника міністра аграрної політики та продовольства з питань європейської інтеграції.

Про це повідомив міністр аграрної політики та продовольства Тарас Кутовий, передає прес-служба відомства.

При цьому міністр наголосив, що Рутицька продовжить свою роботу у якості радника міністра та керівника проектів, які захищають інтереси українських виробників на іноземних ринках.

"Наше співробітництво продовжується. Владислава буде радником міністра і буде відігравати провідну роль у декількох важливих євроінтеграційних проектах", - сказав Кутовий.

Реклама:

"Ми й надалі разом працюватимемо над проектами Єврокомісії з підтримки сільського господарства в Україні, а також створенню інноваційних ІТ рішень для вдосконалення систем контролю якості і безпечності нашої продукції, а також фінансової підтримки малих і середніх фермерів", - додав він.

Владислава Рутицька була призначена заступником міністра аграрної політики та продовольства України з питань європейської інтеграції 17 вересня 2014 року в уряді Арсенія Яценюка.

Після призначення нового уряду 14 квітня 2016 року вона залишилася працювати у команді міністра аграрної політики та продовольства Тараса Кутового.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!