Moody's знизило рейтинги Deutsche Bank

Вівторок, 24 травня 2016, 11:38

Міжнародне рейтингове агентство Moody's знизило довгостроковий депозитний рейтинг Deutsche Bank до "A3" з "A2", рейтинг пріоритетного незабезпеченого боргу банку до "Baa2" з "Baa1" і базову оцінку кредитоспроможності до "ba1" з "baa3".

Про це йдеться у повідомленні агентства, передає "Прайм".

Разом з цим агентство знизило оцінку ризику контрагента до "А3 (CR)" з "A2 (CR)", короткострокові рейтинги Deutsche Bank і оцінки ризику контрагента - до рівня "Prime-2" з "Prime-1" і "Prime-2 (CR)" з "Prime-1 (CR)" відповідно. Прогноз за всіма рейтингами стабільний.

Дана рейтингова дія відображає зростаючі проблеми, з якими стикається Deutsche Bank в досягненні свого стратегічного плану до 2020 року, пояснює агентство.

Реклама:

"Нова команда менеджерів Deutsche Bank працює дисципліновано, але проблеми збільшуються, зменшуючи операційну гнучкість банку", - наводяться в релізі слова старшого віце-президента Moody's Пітера Нербі.

Стабільний прогноз по рейтингах відображає потенційні довгострокові вигоди для кредиторів Deutsche Bank від плану п'ятирічної стратегії.

Він також відображає дії, вжиті командою управління банку для збереження капіталу і ліквідності в процесі реструктуризації.

Deutsche Bank - найбільший за розміром активів банк Німеччини, заснований в 1870 році. Чистий збиток за 2015 рік становив 6,772 мільярда євро проти прибутку роком раніше на рівні 1,691 мільярда євро. Це перший річний збиток банку з 2008 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: