Головою наглядової ради "Укрзалізниці" обрали заступника Пивоварського

П'ятниця, 8 квітня 2016, 13:26

За результатами голосування головою наглядової ради "УЗ" став заступник міністра інфраструктури - керівник апарату Володимир Омелян.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Мінінфраструктури.

Крім того, як зазначається, також були розглянуті умови контрактів, що укладаються з членами правління "Укрзалізниця".

Наглядова рада встановила 6-місячний термін дії першого контракту, протягом якого членам правління товариства не виплачуватимуться доплати, надбавки, премії, заохочувальні виплати за результатами роботи.

Реклама:

Зазначені виплати можуть бути передбачені тільки в разі продовження терміну дії контракту.

"Для кожного з членів правління будуть визначені ключові показники ефективності. Якщо за результатами роботи в ці півроку показники будуть виконуватися, то контракт буде продовжений на наступні 2,5 роки і розпочнеться нарахування бонусів", - зазначив Омелян.

"Ми встановлюємо ринковий рівень зарплат для керівництва і вимагаємо повної прозорості закупівель, суттєвого підвищення ефективності, відповідальності та наведення порядку в компанії. Якщо протягом 1-3 місяців це не почне відбуватися, відбудуться зміни в керівному складі", - додав він.

На завершення учасники прийняли рішення визначитися з кандидатурою корпоративного секретаря наглядової ради до наступного засідання.

Нагадаємо, 7 квітня Кабмін доручив Міністерству інфраструктури та ПАТ "Укрзалізниці" провести перше засідання наглядової ради компанії до 22 квітня і обрати його головою заступника міністра Володимира Омеляна.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!