У БРСМ заявили про спробу рейдерського захоплення

Середа, 13 квітня 2016, 18:51

Мережа АЗС "БРСМ-Нафта" заявляє про свавілля з боку податкових органів і спроби рейдерського захоплення мережі.

Про це заявляє прес-служба компанії.

"Сьогодні, 13 квітня, з 9 до 10 ранку "доблесні" працівники податкової міліції одночасно зайшли майже на 40 об'єктів мережі "БРСМ-Нафта" і її постачальників, влаштували масштабні обшуки", - говориться у заяві на сайті БРСМ.

У компанії нагадують, що в березні, на підставі рішення слідчого-судді Жовтневого райсуду Полтави були проведені обшуки на нафтобазі в Гадяцькому районі Полтавської області, що є постачальником палива для мережі "БРСМ-Нафта".

Реклама:

"Як випливає з мотиваційної частини судового рішення, обшук провели нібито з метою виявлення незаконно виготовленого дизпалива. Однак, згідно з протоколом обшуку, допущення про незаконне виробництво не підтвердилося ... За логікою, подальші дії слідства повинні були зупинитися. Незважаючи на це, перевірки на нафтобазі та слідчі дії не тільки не закінчилися, але перемістилися в мережу "БРСМ-Нафта", - резюмують в компанії.

За даними прес-служби "БРСМ-Нафта", податкові органи не тільки проводять перевірку документації, а й вилучають гроші на АЗС, здійснюють інші дії, що призводять до блокування роботи об'єктів компанії.

"Активність "фіскалів" - далеко не випадковість, а умисні дії за вказівкою згори. Відносно мережі розгорнута чергова масштабна і брудна кампанія по знищенню бренду", - йдеться в заяві.

Як повідомлялося, мережа "БРСМ-Нафта" налічує 166 АЗС в різних регіонах України.

За даними екс-глави СБУ Валентина Наливайченка, мережа "БРСМ-Нафта" контролюється збіглим екс-міністром енергетики та вугільної промисловості України Едуардом Ставицьким.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: