Екс-глава МВФ увійшов до наглядової ради банку Пінчука

Середа, 3 лютого 2016, 11:20

Банк "Кредит Дніпро" призначив новий склад наглядової ради, до якого увійшли: Домінік Стросс-Кан, Андерс Ослунд, Жан-Пьер Сальтьель, Алекс Мунтяну, Михайло Царьов і Андрій Дудник.

Про це йдеться в повідомленні банку.

Як повідомляється, четверо з шести членів наглядової ради - Домінік Стросс-Кан, Андерс Ослунд, Жан-Пьер Сальтьель і Алекс Мунтяну - є незалежними членами ради, двоє - Андрій Дудник і Михайло Царьов - безпосередніми представниками акціонера.

"Нам випала честь співпрацювати з провідними світовими економістами і фінансистами. Сьогодні ми отримали прекрасну можливість будувати подальшу стратегію розвитку банку, спираючись на їх унікальний досвід і практику роботи відповідно до кращих світових стандартів", - сказала глава правління "Кредит Дніпро" Олена Малинська.

Реклама:

Стросс-Кан - французький економіст і політик, голова Міжнародного валютного фонду в 2007-2011 рр.

Ослунд - шведський економіст і колишній дипломат провідний міжнародний експерт з питань національних економік України, Росії та країн колишнього СРСР.

Жан-Пьер Сальтьель - французький економіст, президент Rothschild Сonseil International в 1998-2004 рр. Працював у Міністерстві закордонних справ Франції, обіймав посаду заступника директора Credit Industriel et Commercial, був партнером в Maison Lazard et Cie, Париж.

Мунтяну - керуючий директор регіонального фонду прямих інвестицій Europe Virgin Fund (EVF). Займає посади голови Наглядової ради в Portmone та "Прайм Груп", компаніях "Чумак" і "Венбест". Алекс Мунтяну також є співголовою Правління Ділової Консультативної Ради Південної та Східної Європи та Євразії.

Царьов - виконавчий директор міжнародної інвестиційно-консалтингової групи EastOne.

Банк "Кредит Дніпро" заснований в 1993 році. Єдиним акціонером "Банку Кредит Дніпро" є компанія "Бренкрофт Ентерпрайзез Лімітед", яка опосередковано належить Віктору Пінчуку.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: