UniCredit повернеться до бренду "Укрсоцбанк" - ЗМІ

Середа, 20 січня 2016, 14:32

Протягом 3 місяців UniCredit Bank повернеться до бренду "Укрсоцбанк".

Про це Delo.UA повідомили два джерела на ринку. Цю інформацію також офіційно підтвердили і в Альфа-банку.

"Як ми повідомляли раніше, закриття угоди планується в 2016 році, після отримання всіх юридичних узгоджень. Тим часом буде розроблена стратегія подальшого розвитку банківських бізнесів ABHH в Україні, що включає ПАТ "Укрсоцбанк", - йдеться у повідомленні.

Згідно з угодою з продавцем, після закриття угоди через певний час ПАТ "Укрсоцбанк" перестане використовувати бренд UCG (UniCredit Group - ред.). Після цього буде два банки - Укрсоцбанк і Альфа-Банк, які житимуть при тісній взаємодії, але як самостійні банки. Питання можливого об'єднання двох банків в майбутньому підлягають обговоренню.

Реклама:

Нагадаємо, Укрсоцбанк був заснований в 1990 році. Після покупки банку італійською групою UniCredit Group і злиття з ПАТ "Унікредит Банк" був проведений ребрендинг фінустанови, з тих пір банк функціонував під вивіскою UniCredit Bank.

Влітку 2015 почали з'являтися  повідомлення про можливу операцію італійської групи та акціонерів Альфа Банку з викупу останніми Укрсоцбанку.

У січні 2016 акціонер Альфа-Банку через холдингову компанію ABH Ukraine Limited ("ABHU") і UniCredit Group оголосили про підписання угоди про передачу 100% акцій ПАТ "Укрсоцбанк" в обмін на міноритарну частку володіння в ABHH у розмірі 9,9%.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: