life) офіційно змінив назву на lifecell

П'ятниця, 15 січня 2016, 12:11

Оператор мобільного зв'язку life:) заявив про масштабний ребрендинг і зміну назви на lifecell.

Про це йдеться в повідомленні life:).

Як заявляється, в 2015 році 100% власником мобільного оператора life:) стала компанія Turkcell – одна з найбільших телеком-компаній Європи та провідний провайдер телеком-зв'язку і технологій у Туреччині.

Крім Туреччини, Turkcell володіє телеком-структурами в 8 країнах: Україні, Білорусії, Казахстані, Азербайджані, Молдові, Грузії, Німеччини та на Північному Кіпрі.

Реклама:

"Але саме український ринок став першим, на якому материнська компанія прийняла рішення в повному масштабі впроваджувати свої найуспішніші практики, інновації і величезний досвід телеком-оператора зі світовим ім'ям", - йдеться в повідомленні.

Також новий бренд lifecell придбав не тільки однакові і співзвучні елементи з брендом Turkcell, але і кольори материнської компанії: синій і жовтий.

У прес-релізі сказано, що спочатку life:) позиціонувався як молодіжний мобільний оператор, але lifecell планує стати компанією, що перевищує очікування всіх споживачів: від молоді до великих бізнес-компаній.

Крім того, lifecell планує і далі займатися впровадженням послуг мобільного інтернету і планує стати першим українським дата-оператором з новим слоганом "Підключай майбутнє".

"Вдосконалюючись як мультифункціональний і універсальний оператор для всіх абонентів, ми будемо позиціонувати lifecell як ефективний дата-оператор, що надає максимум можливостей для спілкування через високошвидкісний мобільний інтернет, підключаючи до майбутнього комунікацій якомога більше українських споживачів", - заявив Головний виконавчий директор lifecell Бурак Ерсой .

Також компанія запустила новий сайт (lifecell.com.ua), на який автоматично перенаправляються всі, хто заходить на life.com.ua.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: