Україна модернізуватиме літаки для ВПС Єгипту

П'ятниця, 20 листопада 2015, 11:08

Держпідприємство "Завод 410 ГА", що входить до складу держконцерну "Укроборонпром", підписало контракт з Військово-повітряними силами Єгипту з модернізації літаків Ан-74.

Про це йдеться в повідомленні "Укроборонпрому".

Як повідомляє прес-служба, підписання відбулося 19 листопада, відразу після успішно виконаного контракту концерном "Укроборонпром" з Індією та передачі їй фінальної партії модернізованих літаків ВВС.

"Це тільки початок нового і плідного співробітництва між двома країнами", - підкреслив представник єгипетської сторони Карім Бадира.

Реклама:

"Розпочинається новий етап нашої співпраці - сьогодні ми підписуємо перший, досить потужний контракт з Єгипетською стороною", - заявив директор заводу цивільної авіації Сергій Подрєза.

За його словами, підприємство адаптує три літаки Ан-74 під вимоги країни-експлуатанта. Домовленість передбачає участь фахівців заводу в супроводі експлуатації та ремонту цих літаків.

Нагадаємо, "Укроборонпром"  виконав контракт з Індією на 400 млн доларів і поставив фінальну партію військово-транспортних літаків Ан-32RE.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: