Южаніна рекомендує Раді включити податкову реформу до порядку денного

Середа, 11 листопада 2015, 15:05

Парламентський комітет з питань податкової та митної політики рекомендував Верховній Раді включити до порядку денного парламенту законопроект про внесення змін до Податкового кодексу щодо податкової лібералізації.

Відповідне рішення було прийнято в середу на засіданні комітету.

"Рекомендуємо парламенту включити до порядку денного всі - близько 50 законопроектів, які знаходяться на розгляді комітету, у тому числі 3357", - сказала голова профільного комітету Верховної Ради Ніна Южаніна.

Нагадаємо, 26 жовтня у Верховній Раді був зареєстрований законопроект №3357 "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо податкової лібералізації".

Реклама:

Відповідно до законопроекту, податкова реформа передбачає: реорганізацію структури і функцій ДФС, зниження навантаження на фонд оплати праці, перехід до оподаткування розподіленого прибутку.

Серед авторів документа 114 народних депутатів, у тому числі голова Комітету з питань податкової та митної політики Ніна Южаніна та інші члени цього комітету.

Як відомо, на розгляді у комітетах Верховної Ради були два проекти Податкового кодексу України, розроблені Міністерством фінансів та парламентським комітетом з питань митної та податкової політики.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!