"ПриватБанк" підключився до системи держзакупівель ProZorro

Середа, 11 листопада 2015, 13:11

Найбільший в Україні "ПриватБанк" підключився до системи державних закупівель ProZorro.

Про це йдеться в повідомленні банку.

"Усі тендери, що будуть проводити на ProZorro, будуть доступні для клієнтів банку через "Приват24" та окремий майданчик ПриватМаркет, який ми запускаємо у грудні. На "ПриватМаркеті" наші клієнти отримають можливість не тільки брати участь у тендерах ProZorro, але й оголошувати свої, а також брати участь у тендерах інших клієнтів", зазначив Дмитро Дубілет.

За його словами, новий сервіс для клієнтів "ПриватБанку" дасть можливість участі бізнесу в тендерах на держзакупівлі за декілька кліків в онлайн-банку Приват24 і дозволить розширити можливості самої системи та економити державні кошти.

Реклама:

З моменту запуску системи ProZorro держава зекономила понад 400 млн грн, провівши тендери на суму 5 млрд грн.

Сьогодні ПриватБанк обслуговує понад 600 тисяч корпоративних клієнтів і приватних підприємців.

Система електронних закупівель ProZorro, яка створена фондом "Transparency International Україна", сьогодні працює в десяти областях: Одеській, Дніпропетровській, Житомирській, Вінницькій, Черкаській, Полтавській, Хмельницькій, Івано-Франківській, Чернівецькій і Закарпатській.

ПриватБанк заснований в 1992 році. Станом на 7 липня 2015 його найбільшими акціонерами є Геннадій Боголюбов та Ігор Коломойський з частками по 45,3182%.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!