Випуск ковбасних виробів в Україні скоротився на 13%

Понеділок, 7 вересня 2015, 13:29

За результатами семи місяців 2015 року м’ясопереробні підприємства України виготовили 133 тис. т ковбасних виробів, що на 13% нижче за аналогічні показники попереднього року.

Про  це йдеться у повідомленні асоціації "Український клуб аграрного бізнесу".

Як зазначається, таке скорочення пов’язане зі зменшенням купівельної спроможності населення та зниженням попиту на цю продукцію.

"Найбільшу частку в структурі виробництва -65% - склали варені ковбаси, сосиски та сардельки, яких у цьому році було вироблено 86 тис тонн, що свідчить про зниження доходів населення", - йдеться у повідомленні.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"


powered by lun.ua
Підпишіться на наші повідомлення!