Українцям повторно розішлють бланки заяв на оформлення субсидій - Яценюк

Четвер, 6 серпня 2015, 15:02

В серпні цього року українським сім'ям повторно розішлють бланки заяв і декларацію для оформлення субсидій на оплату житлово-комунальних послуг.

Про це заявив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк під час наради з головами низки областей у Хмельницькому, передає "Інтерфакс-Україна".

"У серпні ми повторно розсилаємо нову форму заяви в 14,5 млн домогосподарств. Кожна сім'я в Україні отримає від уряду заяву, декларацію і супровідний лист. Заяву і декларацію максимально спростили", - заявив Яценюк.

Він також зазначив, що голови обласних і районних адміністрацій мають роз'яснити населенню необхідність отримання субсидій.

Реклама:

Глава уряд заявив, що за оформлення субсидій персональну відповідальність несуть голови обласних і районних держадміністрацій.

"У нас ще така ж кількість домогосподарств, яка оформила субсидії, ще оформить. Хто не впорається з цим завданням, займатиметься іншим, ніж державне управління", - заявив Яценюк.

Раніше прем’єр-міністр доручив правоохоронцям розпочати кримінальні провадження щодо бездіяльності працівників органів місцевого самоврядування по оформленню субсидій.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: