НБУ призначив директора департаменту інспектування банків

Вівторок, 11 серпня 2015, 12:02

Директором Департаменту інспектування банків Національного банку України 11 серпня 2015 року призначено Тетяну Лебединець.

Про це повідомляє прес-служба регулятора.

Як наголошується, до її обов’язків на цій посаді належатиме організація, координація та контроль інспекційних перевірок банків, розроблення та вдосконалення методичної бази інспекційних перевірок банків, а також підготовка інформації про факти, що можуть містити ознаки порушень, та її надання до правоохоронних органів.

За словами першого заступника голови Національного банку України Олександра Писарука, першочерговим завданням для новопризначеного керівника є зміна методології й нормативної бази проведення інспектування банків.

Реклама:

З 1997 до 2002 року Лебединець  працювала начальником відділу внутрішнього аудиту АКБ "Банк Австрія Кредитанштальт Україна". У 2002 році вона перейшла в АКБ "Райффайзенбанк Україна" на аналогічну посаду, на якій пропрацювала до 2005 року.

З 2005 до 2006 року вона очолювала управління внутрішнього аудиту АППБ "Аваль", а з 2006 до 2009 року була головним аудитором ВАТ "Райффайзен Банк Аваль".

3 2010 до 2011 року вона працювала у ПАТ "Правекс Банк": спочатку директором департаменту внутрішнього аудиту, а пізніше - директором головного операційного управління.

До призначення в Національний банк Лебединець обіймала посаду заступника голови правління ПАТ АБ "Укргазбанк".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!