"Антонов" представить два літаки на виставці у Парижі

П'ятниця, 12 червня 2015, 20:52

В цьому році на авіасалоні у Парижі, який відбудеться в період з 15 по 21 червня, ДП "Антонов" представляє дві нові програми в сегменті транспортних літаків.

Про це повідомляє прес-служба ДП "Антонов".

"Перша з них - новий транспортний літак Ан-178. Вперше піднявшись у небо 7 травня, літак вже з успіхом виконав серію випробувальних польотів загальною тривалістю близько 40 годин", - йдеться у повідомленні.

"Друга програма-дебютант - проект легкого багатоцільового транспортного літака нового покоління Ан-132. Він призначений для транспортування різноманітних вантажів масою більше 9 тонн на близько- й середньо-магістральних маршрутах", - повідомляє прес-служба.

Реклама:

Як зазначається, цей проект буде реалізовано спільно з партнерами з Королівства Саудівська Аравія за участі провідних авіаційних компаній з різних країн світу, у тому числі "Pratt&Whitney Canada", "General Electric", "Honeywell", "Liebherr", та "Hamilton Sundstrand".

Згідно з попередніми оцінками, потреба ринку складає близько 900 літаків типу Ан-132.

"Під час Ле Бурже-2015 представники ДП "Антонов" проведуть низку зустрічей й переговорів з розвитку цих та інших сучасних програм "Антонов" з метою просування української авіаційної продукції на світовий ринок та розширення міжнародного співробітництва", - йдеться у повідомленні підприємства.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: