Нацбанк призначив керівника Департаменту внутрішнього аудиту

Четвер, 7 травня 2015, 12:51

Директором Департаменту внутрішнього аудиту Національного банку України 23 квітня 2015 року призначено Вадима Миронюка.

Відповідне кадрове рішення згідно зі статтею 69 Закону України "Про Національний банк України" погоджено з Радою Національного банку, повідомляє прес-служба регулятора.

"Маю сподівання, що тривалий досвід роботи Миронюка в банківському секторі та набуті ним знання сприятимуть зростанню результативності проведення перевірок й оцінки ефективності системи внутрішнього контролю, а також якісно позначаться на рекомендаціях для подальшого підвищення результативності роботи регулятора", заявила голова НБУ Валерія Гонтарева.

Уся трудова діяльність Миронюка, що розпочалася у 2003 році з роботи в ПАТ КБ "Правекс-банк", пов’язана з банківською системою.

Реклама:

З 2004 року він працював у АТ "УкрСиббанк", у якому до 2011 року він обіймав посади начальника відділу інвестиційного фінансування і фондування управління міжнародного бізнесу, начальника управління міжнародного бізнесу, директора служби міжнародної банківської діяльності.

3 2011 до 2014 року він працював інспектором Генеральної інспекції Групи BNP Paribas (Франція).

З 2014 року Миронюк працював керівником проектів та програм Управління стратегії та реформування банківської системи Національного банку України.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!