"Укрспирт" після подорожчання вирішив трохи знизити ціну на спирт

Вівторок, 3 березня 2015, 19:01

Внаслідок здешевлення ціни на кукурудзу ДП "Укрспирт" встановив для виробників горілки меншу ціну - 244 гривні за декалітр.

Про це повідомив в.о. директора ДП "Укрспирт" Роман Іванюк на нараді з виробниками горілки, передає прес-служба підприємства.

"Окрім того, цю ціну вирішили знову переглянути 13 березня аби врахувати поточні ціни на сировину та газ", - йдеться у повідомленні.

Іванюк повідомив про здешевлення кукурудзи з 4,2 - 4,4 тисяч гривень до 3,5-3,7 тисяч гривень за тонну. У зв’язку с цим, ціна на спирт була знижена.

Реклама:

"Ми готові встановлювати вартість спирту відповідно до ринкової ситуації та робити це максимально швидко. Підвищення ціни на спирт - це був вимушений захід. Ціна спирту залежить від вартості сировини та енергоносіїв, які ми закупляємо. Наша мета зробити підприємства ДП "Укрспирт" максимально економічно ефективними", - наголосив Іванюк.

Як зазначається, під час засідання сторони погодилися зафіксувати цю ціну до 16 березня включно.

"Наступний перегляд цін відбудеться 13 березня. Відповідне рішення буде прийнято з урахуванням поточної ринкової ціни на сировину та паливо", - пояснив Іванюк.

Як повідомлялося, ДП "Укрспирт" підвищив з 1 березня ціни на спирт майже на 50%.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!