Фонд продовжив тимчасову адміністрацію в CityCommerce Bank

Четвер, 19 лютого 2015, 11:05

Фонд гарантування вкладів фізосіб прийняв рішення про продовження строків здійснення тимчасової адміністрації у ПАТ "Міський комерційний банк" до 20 березня 2015 року включно.

Про це йдеться у повідомленні Фонду.

Як зазначається, з метою забезпечення збереження активів неплатоспроможного банку ПАТ "Міський комерцбанк", запобігання втрати майна та збитків банку, Фонд прийняв рішення про продовження строків здійснення тимчасової адміністрації у банку та продовжив повноваження уповноваженої особи Фонду Чернявської Олени Степанівни до 20 березня включно.

У Фонді нагадали, що з 20 лютого 2015 року ПАТ "Міський комерцбанк" буде здійснювати виплати коштів вкладникам за договорами банківського вкладу (депозиту), строк дії яких закінчився до 21 листопада 2014 року включно, та договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки).

Реклама:

Дані виплати здійснюватимуться протягом терміну дії тимчасової адміністрації через відділення п’яти банків, йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, в листопаді 2014 року Національний банк відніс Міський комерційний банк (CityCommerce Bank) до категорії неплатоспроможних.

Як повідомлялося, в листопаді Міський комерційний банк заявив про зміну власника: 100% акцій керуючої компанії GFM Group, основним активом якої є банк, були продані новим інвесторам.

Міський комерційний банк заснований в 2006 році. На 1 жовтня 2014 його єдиним акціонером було ТОВ "Глобал фінансіал менеджмент груп".

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!