"Мрія" визнає зобов'язання перед кредиторами і пропонує модель

Четвер, 23 жовтня 2014, 10:44

Незважаючи на ситуацію, що склалася в економіці України, група компаній "Мрія" повністю визнає свої зобов'язання перед усіма інвесторами і кредиторами.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

Як зазначається, компанія готова до максимально відкритого і прозорого діалогу з усіма зацікавленими особами.

"Зі свого боку "Мрія" підготувала можливий проект рішення - операційну модель та пакет додаткових гарантій, які дозволять виконати зобов'язання перед кредиторами в максимально можливому обсязі. Цей проект буде представлений в найближчу п'ятницю, 24 жовтня 2014 року", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Група компаній "Мрія" сподівається, що результатом діалогу з кредиторами та їх консультантами стане домовленість про реструктуризацію заборгованості і виробленні рішення в інтересах усіх зацікавлених сторін.

"Перш за все, в інтересах самих кредиторів "Мрії", які отримають необхідні гарантії та практичні інструменти для повернення своїх інвестицій. По-друге, в інтересах десятків тисяч співробітників, пайовиків, тисяч партнерів, постачальників і клієнтів Групи компаній "Мрія". По-третє, в інтересах усього українського аграрного ринку, який отримає позитивний приклад відкритого і конструктивного взаємодії компанії з її кредиторами", - повідомляє прес-служба.

Як відомо, 22 жовтня мiжнародний комiтет кредиторiв i мiноритарнi акцiонери агрохолдингу "Мрiя" просять керiвництво України розслiдувати дiяльність компанiї і сiм'ї Гут яка його контролює.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: