Shell законсервує свердловину в Харківській області

Четвер, 3 липня 2014, 16:19

Перша пошукова свердловина компанії Shell в Україні "Біляївська-400", пробурена в селі Веселе Первомайського району Харківської області в рамках угоди про спільну діяльність ПАТ "Укргазвидобування", буде законсервована.

Про це на презентації звіту громадських організацій, які брали участь в оцінці екологічного стану Юзівської площі, сказала директор департаменту екології, охорони праці і соціальних питань компанії Shell в Україні Тетяна Бобровицька.

"Свердловина "Біляєвська" буде консервуватися, свердловина показала не дуже хороші результати, тому промислової видобутку газу з цієї першої свердловини не буде", - сказала вона.

Як повідомлялося, у березні Shell і найбільша українська газовидобувна держкомпанія "Укргазвидобування" в рамках договору про спільну діяльність завершили буріння другої розвідувальної свердловини в Харківській області.

Реклама:

24 січня 2013 року компанія Shell, ТОВ "Надра Юзівська" і уряд України підписали угоду про розподіл продукції на розвідку, розробку і видобуток вуглеводнів на Юзівській ділянці. Юзівський ділянка знаходиться в Дніпровсько-Донецькому нафтогазоносному басейні на території Донецької і Харківської областей.

УНІАН

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: