"Бориспіль" оголосив конкурс на оренду 60 Sky Taxi

Четвер, 12 червня 2014, 14:06

Міжнародний аеропорт "Бориспіль" оголосив конкурс на право укладення договору оренди індивідуально визначеного майна (60 автомобілів Hyundai Sonata, брендованих Sky Taxi).

Про це йдеться в оголошенні аеропорту, розміщеному в газеті "Хрещатик", передає "Інтерфакс-Україна".

В оренду здаються автомобілі в кузові седан білого і сірого кольору 2012 випуску.

Термін оренди - 35 календарних місяців. Стартовий розмір орендної плати становитиме 179,486 тисяч гривень (без ПДВ) за 60 одиниць.

Реклама:

Згідно з умовами конкурсу, орендар зобов'язаний здійснювати перевезення пасажирів, що прямують до/з аеропорту Бориспіль.

До 15 числа кожного місяця необхідно вносити орендну плату з урахуванням індексу інфляції.

Сума банківської гарантії, що становить 1 млн гривень, повинна бути представлена ​​протягом 20 календарних днів після укладення договору оренди.

Як повідомляється, учасник конкурсу зобов'язаний мати відповідну ліцензію на здійснення перевезень, технічну базу обслуговування транспортних засобів, власну інформаційно-диспетчерську службу, персонал зі знанням іноземних мов.

Згідно з угодою, яка буде підписана між орендодавцем та орендарем, останній зобов'язаний буде здійснювати плату за користування інфраструктурою - не менше 0,10 гривень за одного пасажира.

Також орендар зобов'язаний забезпечувати цілодобову подачу автомобілів в місця стоянки таксі біля пасажирських терміналів аеропорту, контролювати зовнішній вигляд водіїв і агентів-диспетчерів, обладнати орендовані автомобілі POS-терміналами для можливості розрахунку за послуги перевезень міжнародними платіжними картками.

Нагадаємо, в кінці квітня Міністерство інфраструктури припинило діяльність Sky Taxi через збитковість.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!