ДТЕК загрожує залишити великі підприємства Криму без електрики

Середа, 11 червня 2014, 14:21

ДТЕК "Крименерго" попередило Кримську залізницю, "Кримтролейбус" і водопостачальні КРП Вода Криму і КРП ВП ВКГ Південного берега Криму про обмеження енергопостачання за борги.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби ДТЕК "Крименерго", пишуть "Новини Криму".

"ДТЕК "Крименерго" повідомляє про юридичних осіб, які мають сумарний борг, еквівалентний більше 100 мільйонів гривень. Ці великі боржники - ДП Кримська залізниця, Кримтролейбус і водопостачальні КРП Вода Криму і КРП ВП ВКГ Південного берега Криму", передає прес-служба.

У найкоротші терміни заборгованість за електроенергію перед ДТЕК "Крименерго" має бути погашена. В іншому випадку енергопостачальник буде змушений застосувати крайній захід - обмеження енергопостачання боржників.

Реклама:

Зараз договори на постачання електроенергії Кримської залізниці, Кримтролейбус, кримським республіканським підприємствам Вода Криму і ВП ВКГ Південного Берега Криму виконуються ДТЕК Крименерго в односторонньому порядку: електроенергія регулярно поставляється, повідомляє компанія.

"Незважаючи на численні звернення енергопостачальника з вимогою погасити заборгованість, боржники продовжують споживати електроенергію без оплати. Якщо в найкоротші терміни сторони не знайдуть виходу з ситуації, що склалася, ДТЕК Крименерго буде змушений з 19.06.2014 обмежити енергопостачання вищезазначених юридичних осіб. Відповідальність за можливі негативні наслідки відключення лежить в першу чергу на керівництві підприємств-боржників", - сказано в повідомленні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: