МАУ продовжили скасування рейсів до Сімферополя до 25 жовтня

Вівторок, 20 травня 2014, 14:12

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" у зв'язку з діючими обмеженнями на польоти до Криму всі рейси між Києвом і Сімферополем скасувала до 25 жовтня 2014 включно.

Про це йдеться в повідомленні МАУ, передає "Інтерфакс-Україна".

"У разі змін в розкладі авіакомпанія буде оперативно інформувати пасажирів", - наголошується в повідомленні.

Як повідомлялося, МАУ скасувала рейси в Сімферополь по 26 червня включно.

Реклама:

МАУ відзначала, що вона веде продаж квитків на рейси в напрямку Криму на дати після 26 червня, оскільки повідомлення про заборону польотів в аеропорт Сімферополя і закриття повітряного простору над всією територією Криму, опубліковане Державною авіаційною службою 2 квітня, діяло до 26 червня включно.

"У разі якщо заборона на польоти до Криму таки буде продовжена, пасажирам буде компенсовано вартість квитків у відповідності з міжнародними правилами", - зазначала корпоративний прес-секретар авіакомпанії Євгенія Сацька.

Пізніше, Міністерство інфраструктури повідомило, що аеропорти Криму залишаються закритими через підвищений  ризик для безпеки польотів цивільних повітряних суден.

"Будь-які польоти, здійснювані в аеропорти Криму, є незаконними і не відповідають вимогам безпеки польотів", - говорилося в повідомленні міністерства.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: