Facebook потроїла прибуток у першому кварталі

Четвер, 24 квітня 2014, 09:09

Чистий прибуток найбільшої в світі соцмережі Facebook за US GAAP становиву першому кварталі 2014 року 642 млн доларів, що майже втричі перевищує показник за аналогічний період минулого року в 219 мільйонів доларів.

Про це йдеться в повідомленні компанії, пише "Лента.ру" .

Квартальний прибуток Facebook в розрахунку на акцію оцінений в 0,25 долара в порівнянні з 0,09 долара за попередній рік.

Виручка соцмережі за січень-березень зросла на 72% - до 2,5 мільярда доларів. Аналітики прогнозували зростання квартальної виручки до 2,34 мільярда доларів, так що компанії вдалося відзвітувати про виручку вище очікувань ринку.

Реклама:

Велика частина квартальної виручки - майже 91% - згенерована за рахунок реклами, решта Facebook отримала у вигляді комісії з платежів і продажів товарів у додатках.

Рекламна виручка зросла за квартал на 82% щодо аналогічного періоду минулого року. Приблизно 59% рекламної виручки Facebook згенерувала за рахунок мобільної реклами.

Напередодні публікації фінансового звіту Федеральна комісія з торгівлі схвалила покупку соцмережею компанії Oculus VR, що виробляє окуляри доповненої реальності.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!