Apple TV може вийти до кінця першого півріччя

Субота, 25 січня 2014, 14:29

Компанія Apple просувається в розробці смарт-телевізора AppleTV і готується його анонсувати до кінця весни цього року.

Про це повідомляє інтернет-видання 9to5Mac.com з посиланням на свої джерела в Apple, передає "CyberSecurity".

Як наголошується, за своєю структурою і маркетинговою позицією, новий Apple TV прийде на зміну нинішній телевізійної приставці з аналогічною назвою, проте новинка буде представляти собою повністю закінчений телевізор з впровадженим в нього смарт-функціоналом.

Очевидно, що новинка буде працювати на базі операційної системи iOS, однак для смарт-телевізора її, швидше за все, доведеться істотно міняти, впроваджуючи в неї широкоформатний функціонал.

Реклама:

Крім того, якщо у випадку з iPhone і iPad компанія Apple могла бути порівняно автономною, то реліз Apple TV буде багато в чому залежати від партнерів Apple в області контенту, в першу чергу від кіностудій.

Також джерела в Apple говорять, що компанія при розробці Apple TV експериментує з новими методами введення даних, але поки не зрозуміло, чи будуть AppleTV підтримувати Kinect-подібні інтерфейси.

Проте вже відомо, що Apple веде розробку ігор і програмного забезпечення, які будуть орієнтовані на широкоекранний формат.

9to5Mac.com відзначає, що поки ніхто з великих голлівудських студій не подавав сигналів про можливу співпрацю з Apple в області AppleTV, та й сама Apple поки ніяк не натякнула розробникам через її SDK про можливий швидкий реліз телевізійного продукту.

З цього можна буде зробити висновок, що Apple або випустить продукт з обмеженим набором програм, або зробить ставку на угоди з великими видавцями контенту, пише видання.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!