Янукович захотів покращити інвестиційний клімат

Середа, 15 січня 2014, 15:30

За результатами чергового засідання Ради вітчизняних та іноземних інвесторів Віктор Янукович підписав доручення щодо впровадження економічних реформ.

Про це повідомив радник президента України - керівник Головного управління з питань міжнародних відносин, виконавчий секретар Ради Андрій Гончарук, повідомили в прес-службі глави держави.

За його словами, документ покликаний сприяти подальшому вдосконаленню державних механізмів з метою поліпшення інвестиційного клімату в Україні та залучення якомога більшого обсягу іноземних інвестицій в економіку нашої держави.

Він також зазначив, що реалізація доручення забезпечуватиметься відповідальними виконавцями у взаємодії з фахівцями тематичних робочих груп Ради ("Банківські та фінансові послуги", "Енергетика", "Інтелектуальна власність", "Промислове виробництво та розвиток інфраструктури", "Сільське господарство").

Реклама:

"Секретаріат Ради буде здійснювати постійний моніторинг цього процесу", - запевнив Гончарук.

"Успішна імплементація доручення буде сприяти прискоренню проведення економічних реформ у банківській і енергетичній галузях; вирішенню нагальних проблемних питань, які стримують ефективний розвиток економіки України, зокрема у сфері земельних та майнових правовідносин", - підсумував він.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: