Amazon купує освітній додаток TenMarks

П'ятниця, 11 жовтня 2013, 13:41

Amazon, найбільша в світі компанія в галузі електронної комерції, заявила про свій намір придбати освітній онлайн-сервіс TenMarks, що пропонує навчальні програми з математики.

Про це заявив віце-президент підрозділу Kindle корпорації Дейв Лімп, пишуть "Вести Економіка".

За його словами, разом Amazon і TenMarks планують значно розширити освітній контент і розробити програми для різних платформ.

TenMarks - безкоштовний сервіс, який дозволяє викладачам виявляти у учнів рівень знання математики і на цій підставі складати персональні навчальні програми. На даний момент їм користуються вчителі в "десятках тисяч" американських шкіл.

Реклама:

"Amazon і TenMarks об'єднує прагнення розробити просте в застосуванні рішення для шкіл і сімей", - говорить один з творців сервісу Рохіт Агарвал.

Також він зазначив, що на даний момент сервіс вже надає вчителям, учням і та їх батькам доступ до ефективних ресурсів для складання навчальної програми з математики, а також можливість взаємодіяти один з одним.

Очікується, що операція між Amazon і TenMarks буде завершена в четвертому кварталі поточного року. Умови договору не розголошуються.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: