Львів не платитиме 5,4 мільйона за проект стадіону "Арена Львів"

Вівторок, 3 вересня 2013, 13:49

Львівська міськрада не виплачуватиме 5,4 мільйона гривень фірмі "Укрбудінвест" за проектні роботи з будівництва стадіону "Арена Львів".

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу прокуратури області.

Згідно із повідомленням, Львівський апеляційний суд задовольнив скаргу прокуратури Львова на рішення суду першої інстанції, відповідно до якого управління капітального будівництва Львівської міськради зобов'язали виплатити 5,4 млн гривень фірмі "Укрбудінвест" за проектні роботи з будівництва стадіону "Арена Львів".

За даними прес-служби, суд ухвалив рішення 29 серпня. Рішення Господарського суду Львівської області скасували в частині стягнення коштів з УКБ Львівської міськради, а будівельній компанії відмовлено в задоволенні позову.

Реклама:

Як повідомлялося, 21 травня поточного року Господарський суд Львівської області задовольнив позов ТОВ "Будівельна компанія "Укрбудінвест" до УКБ Львівської міськради.

Компанія вимагала виплати 5,418 млн гривень як компенсації за витрати під час здійснення розрахунків за виконання проектних робіт на будівництві стадіону "Арена Львів".

Як повідомлялося, ТОВ "Альткомкиївбуд" вимагає стягнути з управління капітального будівництва Львівської міської ради 4,3 млн гривень за проект львівського стадіону.

За даними "Економічної правди", один із власників "Альткому" має спільний бізнес з партнером екс-віце-прем'єра Бориса Колеснікова

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!