У Прасолова закликають Росію відновити імпорт продукції Roshen

Середа, 7 серпня 2013, 10:22

Україна закликає Росію відновити імпорт продукції Roshen і запрошує російських експертів провести, у разі необхідності, перевірку якості продукції Roshen.

Про це заявив перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Анатолій Максюта, передає УНІАН.

"Ми хочемо, щоб будь-які інспектори з російського боку, якщо є в цьому необхідність, приїхали на фабрики виробника і провели перевірки і ще раз переконалися, в тому, що продукція якісна. Якщо будуть виявлені якісь недоліки - тоді зробити план їх усунення", - сказав чиновник.

За його словами, сьогодні є всі умови і підстави, для того, щоб на першому етапі, поки все це буде робитися, відкрити доступ продукції на ринок і дати можливість українським фабрикам працювати в тому режимі, в якому вони працювали раніше.

Реклама:

Як повідомлялося, у Росспоживнагляді заявили, що більше 90% досліджених зразків кондитерських виробів, вироблених на фабриках корпорації Roshen, не відповідали нормативним вимогам.

Як відомо, Росія заборонила ввіз усіх цукерок компанії Roshen. Голова Росспоживнагляду Геннадій Онищенко заявив, що українські цукерки не відповідають стандартам якості.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!