UBI виділить ще 100 мільйонів на арени до "Євробаскету 2015"

Середа, 21 серпня 2013, 17:55

Інвестиційно-девелоперська компанія UBI до кінця 2013 року має намір додатково інвестувати 100 млн гривень у розвиток 4 проектів багатофункціональних арен до "Євробаскет 2015" у Києві, Одесі, Львові та Дніпропетровську.

Про це повідомила прес-служба UBI, передає "УНІАН".

Згідно з повідомленням, станом на серпень компанія вже вклала в реалізацію зазначених проектів 50 млн гривень, більшу частину з яких (70% коштів) - до столичного проект. У розвиток арен Львова, Одеси і Дніпропетровська компанія інвестувала 11%, 8% і 7% коштів відповідно.

При цьому, 65% від уже інвестованих 50 млн гривень компанія витратила на підготовчі роботи з будівництва, 30% - на виконання проектних робіт. Ще 5% коштів були витрачені на отримання вихідних даних для проектування.

Реклама:

За даними прес-служби UBI, на сьогоднішній день на майданчику будівництва в Києві ведуться підготовчі роботи: проводиться демонтаж існуючих будівель промислової забудови та мобілізація будівельного обладнання. Всього на території будівництва буде демонтовано 17 будівель і споруд.

В Одесі та Львові відбуваються підготовчі роботи з розчищення території будівництва.

Зокрема, в Одесі йде демонтаж старих будівель заводу "Одессільмаш". Виробляються додаткові геологічні і геодезичні дослідження, прокладаються тимчасові дороги та мережі.

У Дніпропетровську завершено етап розчищення території і почалася програма випробувань пальового поля.

Повністю завершити підготовчий етап будівництва у всіх 4 містах UBI планує вже до кінця вересня.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!