Світовий банк дасть 300 мільйонів для теплопостачальників

Понеділок, 12 серпня 2013, 18:54

У рамках реалізації проекту "Підвищення енергоефективності в секторі централізованого теплопостачання України" Світовий банк виділить інвестиційний позику у розмірі 300 млн доларів.

Про це повідомили у Мінрегіоні, передає УНІАН.

Згідно із повідомленням, фінансування в рамках проекту буде надано для ККП "Донецькміськтепломережа", КП "Харківські теплові мережі", ОКП "Миколаївоблтеплоенерго", МКП "Херсонтеплоенерго", КП "Вінницяміськтеплоенерго", ДГП "Івано-Франківськтеплокомуненерго" та КП "Міськтепловоденергія" (Кам'янець -Подільський Хмельницької обл.).

Інвестиції будуть спрямовані на підвищення економічної та енергетичної ефективності підприємств, мінімізацію витрат паливно-енергетичних ресурсів, удосконалення інституційного потенціалу та підвищення надійності функціонування систем теплопостачання.

Реклама:

Старт реалізації проекту заплановано на другу половину 2014 року.

Як відомо, керівництво Світового банку у справах України, Білорусі та Молдови офіційно підтвердило свої наміри щодо фінансування проекту "Розвиток міської інфраструктури-2", що передбачає модернізацію сфери житлово-комунального господарства України.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!