Apple і Samsung відновлять судові тяжби

Середа, 17 липня 2013, 17:21

Затишшя в судових розглядах між Apple і Samsung поступово добігає кінця.

Про це пишуть "Вести економіка".

Як повідомляється, на початку серпня цього року в США відновляться слухання, в ході яких південнокорейський вендор намагатиметься оскаржити раніше накладену заборону на продаж планшетів Galaxy на території Сполучених Штатів.

Усні слухання представників сторін в Апеляційному суді Федерального округу Вашингтон призначені на 9 серпня 2013 року. Там виступлять юристи, що представляють інтереси Apple і Samsung.

Реклама:

Нагадаємо, що раніше суд США підтримав Apple з цього питання і наклав заборону на продажі ряду планшетних пристроїв Samsung, через те що в них порушувалися деякі права на патенти, що належать Apple.

Приблизно рік тому американські суди штату Каліфорнія відмовилися прийняти аргументи Samsung і зайняли позицію Apple, заявивши, що корейська компанія в своїх продуктах скопіювала деякі моменти інтерфейсів планшета iPad.

Тоді каліфорнійський суд дійшов висновку, що порушення містяться в 26 моделях планшетів і смартфонів Samsung.

Крім накладеної заборони на продажі південнокорейська компанія була оштрафована на 1 млрд доларів. Відразу ж після винесення вердикту представники Samsung заявили, що оскаржуватимуть результат слухань та припис суду про блокування продажів планшетів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!