Sony планує випуск прямого конкурента iPhone 5S

Понеділок, 15 липня 2013, 16:44

Японська Sony веде розробки нового смартфона, який отримає назву Xperia i1 Honami Mini.

Про це повідомляють джерела, знайомі зі справами компанії, пишуть "Вести економіка".

Як повідомляється, виходячи з назви стає зрозуміло, що новинка стане зменшеною копією Xperia i1 Honami. Однак якщо у випадку з Samsung Galaxy S4 Mini і HTC One Mini йдеться не тільки про більш компактну, але і більш бюджетну версії флагманських смартфонів, то Xperia i1 Honami Mini буде дійсно зменшеною копією свого побратима.

При цьому наголошується, що японці позиціонують свою новинку як смартфон, покликаний скласти пряму конкуренцію iPhone 5S від Apple, вихід якого запланований на кінець цього року.

Реклама:

Інформації про технічні характеристики Xperia i1 Honami Mini поки не багато. Джерела стверджують, що розмір екрану смартфона буде становити приблизно 4-4,3 дюйма по діагоналі, а його роздільна здатність складе 1920х1080 точок, що відповідає щільності розміщення пікселів близько 500 штук на дюйм.

Xperia i1 Honami Mini, як і старша модель, швидше за все, буде працювати на базі однокристальної системи Qualcomm Snapdragon 800. Але камера компактної версії, ймовірно, буде мати менший дозвіл.

Джерела також підтвердили інформацію про те, що анонс пристроїв серії Honami має відбутися 4 вересня цього року. Це говорить про те, що незабаром має з'явитися більше інформації щодо технічних характеристик та інших даних про ці смартфони.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: