З початку року в Україні зареєстрували 80 тисяч підприємців

Вівторок, 25 червня 2013, 15:27

З початку 2013 року в Україні зареєстровано майже 80 тис фізичних осіб-підприємців.

Про це у соцмережі Facebook зазначив голова Державної реєстраційної служби України Дмитро Ворона, йдеться у повідомленні на сайті Кабміну.

"З початку року зареєстровано майже 80 тис фізичних осіб-підприємців та понад 23 тис юридичних осіб. Реєстрація бізнесу зараз займає 2-3 дні. Передача функцій з реєстрації бізнесу у відання Укрдержреєстру з 1 липня 2013 року пройде максимально комфортно, жодних зупинок реєстрації не буде", - зазначив глава відомства.

Ворона також додав, що майже на 65% збережеться штат реєстраторів.

Реклама:

"Майже 65% державних реєстраторів переходять до структури Укрдержреєстру. І в більшості випадків реєстрація буде здійснюватись у вже звичних для громадян приміщеннях. Однак упродовж двох-трьох місяців ми будемо шукати нові більш комфортні офіси для реєстрації. Крім того, будемо працювати над поліпшенням матеріально-технічної бази, адже все це впливає в першу чергу на якість і швидкість обслуговування", - сказав Ворона.

Як повідомлялося, нещодавно Кабмін передав Мін'юсту 8,978 млн гривень, які були передбачені у бюджеті на ІІ півріччя 2013 року для держреєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!