Samsung заплатить 800 тисяч доларів за кращі мобільні додатки

Четвер, 30 травня 2013, 17:31

Компанія Samsung оголосила початок всесвітнього конкурсу для розробників мобільних додатків Samsung Smart App Challenge 2013.

Про це пише "ЛігаБізнесІнформ".

Як повідомляється, він покликаний визначити кращі програми, що використовують функцію спільного використання між пристроями Group Play.

Десть кращих програм розділять призовий фонд у 800 тисяч доларів і отримають переваги в просуванні. Крім того, цього року компанії-переможці будуть розглянуті венчурним фондом Samsung як претендентів на інвестиції.

Реклама:

У конкурсі можуть взяти участь всі розробники мобільних додатків, незалежно від їх географічного розташування, заявляють у компанії. Бажаючі взяти участь повинні подати заявку на сайті конкурсу і зареєструвати свої додатки в Samsung Apps в період з 20 червня по 31 серпня 2013 року, йдеться в повідомленні.

Учасники будуть змагатися в одній категорії - Smart Chord Apps, тобто додатки, що підтримують сервіс Group Play, реалізований у новому флагманському cмарфтоні Samsung. Журі обере десять додатків-переможців, що відрізняються інноваційністю та найбільш докладно описують особливості нового сервісу.

Учасники повинні використовувати пакет розробника Samsung Chord SDK, який допомагає автоматично створювати групу з кількох пристроїв в реальному часі.

Це другий подібний конкурс, ініційований компанією Samsung для розробників в середовищі Android.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!