Клименко розповів про ключові напрями діяльності Міндоходів

П'ятниця, 5 квітня 2013, 09:13

Міністр доходів і зборів Олександр Клименко розповів представникам бізнес-асоціацій про пріоритети роботи його відомства після об'єднання податкової та митної служб.

Як пише "Комерсант-Україна", протягом 2013 закінчиться "активна фаза" перегляду Податкового і Митного кодексів, а з 2014 року - введено мораторій на внесення поправок.

"Ми спочатку вирішимо проблеми, що накопичилися, а потім перейдемо до чітким і стійким правил роботи", - заявив міністр.

За два тижні податківці обіцяють доопрацювати законопроект про трансфертне ціноутворення.

Реклама:

Він не згоден з пропозицією обмежити контроль за трансфертним ціноутворенням операціями тільки з територіями, які мають офшорний статус.

"В ухваленні закону тоді не буде сенсу. З-під контролю випадуть Кіпр, кантони Швейцарії, з якими торгівля йде дуже активно", - сказав Клименко.

Крім того, він заявив, що рішення про створення фінансової поліції, ідея яка "стривожила" представників бізнесу, без обговорення з ними прийнята не буде.

При цьому він нагадав, що податкова міліція залишилася в складі Міндоходов, але кількість її співробітників скоротилася на 30%.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: