Ощадбанк підтвердив розміщення євробондів на 500 мільйонів

П'ятниця, 15 березня 2013, 10:25

13 березня Ощадбанк закрив книгу заявок та завершив трансакцію з розміщення п’ятирічних єврооблігацій на загальну суму 500 млн доларів зі ставкою купона 8,875% річних та погашенням у 2018 році.>

Про це повідомляє прес-служба "Ощадбанку".

Як зазначається, випуск отримав рейтинги "B" та "B3" від Fitch та Moody’s відповідно.

Лід-менеджерами виступили провідні міжнародні інвестиційні банки - Credit Suisse, Deutsche Bank та JP Morgan. Єврооблігації пройдуть лістинг на Ірландській Фондовій Біржі.

Реклама:

Згідно із повідомленням прес-служби, великий інтерес до цінних паперів Ощадбанку був підтверджений значним та диверсифікованим попитом з боку близько 100 інвесторів із фінальними заявками з усіх ключових географічних локацій - Великобританія (31%), Європа (29%), США офшор (16%), Швейцарія (15%), Азія (7%) та інші (2%). Основна частина випуску була викуплена компаніями з управління активами (66%) та банками (26%), решта учасників – хедж-фонди, а також страхові та пенсійні фонди (8%).

Новий випуск, як і попередні єврооблігації банку, буде включений до індексу EMBI+.

Нагадаємо, останній раз Ощадбанк виходив на ринок єврооблігацій у липні 2011 року, коли дорозмістив паперу на 200 млн доларів рамках зареєстрованого в березні того ж року п'ятирічного випуску на суму 500 млн доларів. Єврооблігації були продані за ціною 100,75% номіналу з прибутковістю 8,05% річних. Процентна ставка за єврооблігаціями фіксована і складає 8,25% річних.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: