"Чорноморнафтогаз" заплатив борги: справу про банкрутство закрито

П'ятниця, 1 березня 2013, 10:44

Госпсуд Криму залишив без розгляду заяву компанії "Укрресурскомплект" про порушення справи про банкрутство "Чорноморнафтогазу".

Про це йдеться в постанові суду, передає Бюро судової інформації.

Так, у постанові сказано, що 26 лютого 2013 року в суд надійшло клопотання ТОВ "Укрресурскомплект" від 25 лютого про відкликання заяви про порушення провадження у справі про банкрутство ПАТ "Чорноморнафтогаз" у зв'язку з виконанням боржником зобов'язань перед кредитором: у зв'язку з погашенням боржником кредиторської заборгованості в розмірі 662,7 тис гривень.

"Заява про порушення справи про банкрутство може бути відкликана заявниками до опублікування оголошення про порушення справи про банкрутство або після нього, якщо протягом місячного строку не надійшло інших заяв кредиторів щодо задоволення їх тренованій", - сказано в постанові.

Реклама:

Нагадаємо, провадження у справі про банкрутство "Чорноморнафтогазу" було розпочату 17 лютого через боргу перед "Укрресурскомплектом" на суму 662,7 тис гривень.

"Чорноморнафтогаз" здійснює роботи з освоєння українських шельфів Чорного та Азовського морів. Підприємство також видобуває вуглеводні на родовищах, розташованих у Криму, експлуатує розташовані на півострові Глібовське ПСГ і магістральні газопроводи. 100% акцій ДАТ знаходиться в управлінні НАК "Нафтогаз України".

Як відомо, "Чорноморнафтогаз" є власником скандальних "вишок" Бойка.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!