Суднобудівний завод Новинського отримав нового президента

Середа, 6 лютого 2013, 10:10

Наглядова рада ПАТ "Миколаївський суднобудівний завод "Океан" призначив президентом підприємства Василя Федіна.

Відповідне рішення орган управління прийняв 4 лютого, йдеться у повідомленні "Смарт-холдингу".

Як сказано у повідомленні, наглядова рада також задовольнила заяву Володимира Михайлюка про відхід з посади президента підприємства за угодою сторін.

Первинним завданням, поставленим наглядовою радою, зазначають у "Смарт-холдингу", перед новим керівником, є розширення портфеля замовлень для забезпечення беззбиткової діяльності підприємства та виконання соцзобов'язань перед працівниками заводу.

Реклама:

"Підприємство, як і вся суднобудівна галузь, знаходиться в непростій ситуації. Головне, на даний момент, завдання - привести на завод замовлення, показати клієнтам, що ми можемо створювати конкурентоспроможну продукцію", - прокоментував своє призначення Федін.

Федін вже очолював завод "Океан" з листопада 2011 року по червень 2012 року.

"Він збереже посаду гендиректора ПАТ "Херсонський суднобудівний завод", який входить до складу суднобудівного субхолдингу компанії "Смарт-холдинг" - Smart Maritime Group", - сказано у повідомленні.

"Смарт-холдинг" є приватним акціонерним товариством і контролює низку підприємств гірничо-металургійного комплексу, суднобудування, машинобудування, аграрного сектора, добувної промисловості, нерухомості, фінансів і страхування.

"Смарт-холдинг" контролює бізнесмен, партнер Ріната Ахметова Вадим Новинський.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!