ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Вівторок, 5 лютого 2013, 21:00

Україна дорозмістила єврооблігації на мільярд доларів

Україна дорозмістила єврооблігації-2012 на 1 млрд доларів, заявив представник одного з іноземних банків. "Вчора було завершено розміщення паперів на 1 млрд доларів. Більше 100 інвесторів купували папери", - сказав він.

Рахункова палата: влада погано керує держмайном

Система управління держмайном не відповідає сучасним потребам економіки України і вимагає удосконалення. "Підприємства держсектору економіки здебільшого є збитковими і не забезпечують виконання фінансових планів. Функції управління держмайном розпорошені між міністерствами та іншими органами державної влади", - сказано у повідомленні.

Реклама:

Янукович визначився з міністром промполітики

Президент Віктор Янукович призначив міністром промислової політики Михайла Короленка. Як відомо, Короленко Михайло Костянтинович був головою правління акціонерного товариства "Південний гірничо-збагачувальний комбінат".

На ринку нафтопродуктів більше 50% контрабанди - глава комітету ВР

Контрабанда на ринку нафтопродуктів в Україні перевищує 50%. Про це заявив голова комітету парламенту з питань ПЕК, ядерної політики та ядерної безпеки Микола Мартиненко. "На ринку спостерігається колосальний обсяг контрабанди нафтопродуктів - чорний ринок становить понад 50%", - зазначив глава комітету.

У Ахметова відмовились постачати електрику "дочці" "Нафтогазу"

ПАТ "Укртрансгаз" відмінило тендер на закупівлю електроенергії на 2013 рік у ПАТ "Київенерго" через відмову енергокомпанії укласти відповідну угоду. Як зазначається у повідомленні,  "Київенерг" відмовилось підписувати договір на постачання електроенергії для головного офісу "Укртрансгазу" по Кловському узвозу, 9/1, готельно-учбовому корпусу по вул.Якіра, 8, та кімнат для приїжджих по вул.Анни Ахматової, 11 та вул.Драгоманова, 44-а. Запланований обсяг електрики коштував 1,52 млн гривень.

Індекс "Української біржі" підвищився на 65,83 пункту

Індекс цін на акції на торгах "Української біржі" 5 лютого, підвищився на 65,83 пункту, або на 6,71% до 1 047,39 пункту. Як повідомляється, з початку торгів на біржі (з 26 березня 2009 року) індекс "Української біржі" підвищився на 547,39 пункту, або на 109,48% з 500 пунктів до 1 047,39 пункту.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: