ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Четвер, 14 лютого 2013, 21:00

Санаторій СБУ накупив ікри та м’ясо за завищеними цінами

Санаторій "Чорномор’є" СБУ (Лівадія, Крим) уклав низку угод з ТОВ "Літлтон" ЛТД на постачання продуктів харчування на суму 3,87 млн гривень.  На 1,88 млн гривень замовили м’ясо та м’ясні продукти, на 0,8 млн гривень - курятину та субпродукти, ще на 0,31 млн гривень - масла.

Депутатська лікарня витратить на компослуги більше 20 мільйонів

Лікарня "Феофанія" Державного управління справами уклала низку угод на комунальні та інші послуги в 2013 році на суму 20,56 млн гривень. Найдорожче коштуватимуть поставки гарячої води та пари - 10,66 млн гривень. Ще 0,64 млн гривень коштуватимуть послуги водопостачання та водовідведення, 6,31 млн гривень піде на оплату електроенергії.

Реклама:

Російські залізниці призупиняють продаж квитків до України

У російській залізниці заявили про тимчасове призупинення продажу квитків на пасажирські поїзди в напрямку України з 30 березня 2013 року. У "РЖД" зазначили, що рішення прийнято відповідно до звернення адміністрації залізниць України та у зв'язку з відсутністю остаточного рішення про перехід України в березні на літній час.

Оздоровлення депутатів обійдеться майже в 17 мільйонів

Оздоровлення та санаторно-курортне лікування народних депутатів обійдеться бюджету в 2013 році в 16,8 мільйона гривень. Зокрема, матеріальна допомога на оздоровлення становитиме 16 млн гривень, на медобслуговування і путівки для санаторно-курортного лікування витратять 800 тис гривень. Для порівняння, на сприяння фонду молодіжного будівництва в бюджеті передбачили 6,8 млн гривень.

У "Укравтодорі" виявили порушень на сотні мільйонів

Держфінінспекція провела ревізії фінансово-господарської діяльності регіональних служб автомобільних доріг та дочірніх підприємств "Автомобільні дороги України". Загалом було проведено 56 ревізій та здійснено понад 1 тис зустрічних звірок.

"Під час ревізій встановлено порушень, що призвели до збитків, на загальну суму 225,4 млн гривень", - йдеться у повідомленні.

Коломойський майже вдвічі скоротив свою частку в Evraz

Один з основних бенефіціарів українського Приват-банку Ігор Коломойський скоротив свою непряму частку в Evraz Plc з 4,1% до 2,3%. Згідно із повідомленням, 12 лютого кількість належних йому звичайних акцій зменшилася з 59,865 млн до 33,737 млн штук. Деталі угоди не розкриваються.

У Азарова зникло 2,4 мільярда на міст через Дніпро

Служба автомобільних доріг у Черкаській області відмінила тендер на реконструкцію мостового переходу через Дніпро на км 23+068 дороги Золотоноша - Черкаси - Сміла - Умань. Запланована вартість робіт мала сягнути 2,42 млрд гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!