"Бориспіль" може припинити обслуговування рейсів МАУ

Четвер, 23 серпня 2012, 14:12

У розкладі відправлення рейсів авіакомпанії "Міжнародні Авіалінії України" з аеропорту "Бориспіль" можливі зміни, повідомляє аеропорт "Бориспіль".

Враховуючи невиконання перевізником фінансових зобов'язань перед аеропортом, може бути прийнято рішення про призупинення обслуговування рейсів боржника до поновлення фінансової дисципліни, пише "Дело".

Зараз аеропорт "Бориспіль" здійснює масштабні інфраструктурні проекти, які фінансуються за рахунок власних коштів аеропорту й залучених кредитів, які підприємство обслуговує самостійно, зазначає видання.

"Аеропорт сумлінно виконує всі фінансові зобов'язання (як зовнішні, так і внутрішні) і планує залишатися надійним партнером і відповідальним роботодавцем у майбутньому", - говориться в повідомленні.

Реклама:

"Бориспіль" гарантує своєчасне і якісне обслуговування всіх компаній, які виконують умови чинних договорів. Аеропорт повністю укомплектований технікою, штатом і готовий до обслуговування всіх рейсів згідно добового плану польотів", - стверджується в ньому.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: