Цукерберг збудує для співробітників Facebook окреме містечко

П'ятниця, 17 серпня 2012, 09:52

У Каліфорнії з'явиться містечко засновника Facebook Марка Цукерберга.

У головному офісі Facebook, який з літа 2011 року розташовується на околиці каліфорнійського міста Менло-Парк на 22-х з гаком гектарах, постійно працює близько двох тисяч співробітників, але будівлі кампуса здатні з комфортом вмістити до дев'яти тисяч співробітників, передає Newsru.com з посиланням на The Los Angeles Times.

Така кількість персоналу змусила засновника компанії Марка Цукерберга задуматися над створенням власної міської інфраструктури, яка дозволить задовольнити запити тих, хто вже присвятив життя Facebook, і тих, кого ще тільки належить залучити у Кремнієву долину для роботи в найбільшій соцмережі світу.

Адже наслідком підвищення комфорту стане підвищення продуктивності праці співробітників.

Реклама:

Нова інфраструктура, яка буде зосереджена на одній центральній вулиці, задовольнить усі потреби команди розробників Facebook, будь то стрижка або обід в японському ресторані, і перетворить кампус компанії на одне з найсучасніших містечок, яке можна буде іменувати Цукербургом.

"Особлива атмосфера, усвідомлення привілейованості і банальне відчуття "все під рукою" дозволить співробітникам працювати більш продуктивно і творчо, не відволікаючись на поїздки за межі кампуса", - вважають експерти з проектування Facebook.

На всі товари і послуги для співробітників компанії передбачається зробити знижки.

Такі високотехнологічні компанії як Google Inc. або Facebook давно включилися в перегони за кращих, і тому докладають всіх зусиль для створення особливо комфортного робочого середовища - від безкоштовного триразового харчування до безкоштовних масажів, пралень і хімчисток.

Але у Facebook, схоже, придумали нову "морквину" для персоналу - своє власне місто зі своїми власними цінами.

Такий собі закритий спецрозподільник благ в обмін на якісну 24-годинну роботу на благо компанії.

Все буде зроблено для того, щоб співробітники забули про побутові проблеми і зосереджувалися не на пошуку шляхів задоволення своїх потреб, а виключно на роботі, повністю розкриваючи свій творчий потенціал.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: