Україна хоче залучити малайзійську "Петронас" до розробки шельфу

Вівторок, 12 червня 2012, 11:09

НАК "Нафтогаз України" взяла участь в 25-й Міжнародній газовій конференції World Gas Conference 2012 і виставці, які проходили з 4 по 8 червня в м. Куала-Лумпур (Малайзія).

Про це повідомили УНІАН в "Нафтогазі".

Як наголошується в повідомленні, делегація компанії провела ряд зустрічей з провідними газовими компаніями, зокрема з малайзійською національної нафтогазовою компанією "Петронас", а також такими світовими лідерами як ExxonMobil і Gaz de France.

Заступник голови правління "Нафтогазу" Вадим Чупрун, який очолював українську делегацію, зазначив, що компанія системно відпрацьовує всі можливі варіанти співпраці з міжнародними лідерами галузі з метою залучення в Україну передових технологій і досвіду.

Реклама:

"Ми зацікавлені у співпраці з компанією "Петронас" щодо розробки глибоководної частини українського шельфу і готові підписати з нею меморандум про співпрацю", - сказав Чупрун.

Як повідомлялося, нещодавно Україна оголосила про проведення конкурсу на укладення угоди про розподіл продукції (УРП) вуглеводнів, які видобуватимуться в межах Скіфської і Фороської ділянок Чорноморського шельфу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: