У Азарова запевняють, що у дитячої лікарні грошей на "Євро" не брали

П'ятниця, 1 червня 2012, 18:53

У дитячої лікарні "Охматдит" залишаються 200 млн гривень для будівництва лікувально-діагностичного центру.

Про це повідомляє прес-служба Кабінету міністрів із посиланням на дані Міністерства охорони здоров’я.

В уряді уточнили, що у 2011 році на території НДСЛ "Охматдит" розпочато будівництво сучасного лікувально-діагностичного комплексу.

Фінансування виготовлення проектно-кошторисної документації та початок будівництва в 2011 році здійснювалося за кошти, які були передбачені "Укрєвроінфрапроекту" в Державній цільовій програмі підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи з футболу в 2012 році і становили 230 млн гривень.

Реклама:

У 2012 році для продовження будівництва нового корпусу на території НДСЛ "Охматдит" та закупівлі відповідного обладнання було передбачено "Укрєвроінфрапроекту" 50 млн гривень.

Водночас, для продовження будівництва нового корпусу НДСЛ "Охматдит" у Державному бюджеті на 2012 рік за бюджетною програмою "Будівництво сучасного лікувально-діагностичного комплексу Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит" МОЗ було передбачено 200 млн гривень.

"Тобто, фінансування зведення згаданого закладу здійснювалося за двома програмами", - уточнили в Кабміні.

Раніше повідомлялося, що Кабінет міністрів постановою № 443 від 21 травня передав Національному агентству з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу та реалізації інфраструктурних проектів ("Укрєвроінфрапроект") 200 млн гривень бюджетних коштів, передбачених у 2012 році на будівництво лікувально-діагностичного комплексу Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит".

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: