Затверджені перші 542 квартири для "дешевої" іпотеки

Понеділок, 14 травня 2012, 15:55

Міжвідомча комісія при Мінрегіонбуді затвердила перелік перших квартир для отримання громадянами за умовами здешевленої іпотеки.

Про це повідомив керівник Минрегионбуду Анатолій Близнюк, пише газета "Дело".

"Вчора надійшли перші вистави з шести регіонів України, і міжвідомча комісія при Минрегионі затвердила перші 542 квартири, які можна купувати громадянам на умовах здешевленої іпотеки", - сказав Близнюк.

За його словами, цей перелік вже відправлений в банки I і II групи, які, згідно з критеріями НБУ, можуть брати участь в програмі здешевлення іпотеки.

Реклама:

Також міністерство оприлюднило цей список на своєму офіційному сайті.

Згідно з оприлюдненим списком, вже зараз можуть вибирати квартири жителі Автономної Республіки Крим, Волинської, Запорізької, Полтавської, Сумської та Чернівецької областей.

У Сімферополі пропонуються десять однокімнатних і десять двокімнатних квартир площею 58-72,5 кв.м від одного забудовника, 38 - одно- і двокімнатних квартир різної площі пропонують два забудовника на Волині, 160 квартир від трьох забудовників, у тому числі 68 трикімнатних площею до 72,5 кв.м, пропонується жителям Запоріжжя.

Жителі Кременчука можуть вибирати собі житло із 80 представлених одно- і двокімнатних квартир, по 18 однокімнатних і двокімнатних квартир пропонують два забудовники в Чернівецькій області.

Але найбільше готові взяти участь в програмі забудовники Сумщини - жителі обласного центру можуть вибирати собі житло з 208 одно- і двокімнатних квартир від семи забудовників.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: