НКРЕ підняла тарифи на електрику у березні на 4%

Середа, 29 лютого 2012, 11:36

Національна комісія, яка здійснює регулювання у сфері енергетики (НКРЕ), затвердила роздрібні тарифи енергопостачальних компаній на електроенергію на березень 2012 року.

Тарифи закріплені постановою НКРЕ №187 від 24 лютого 2012 року, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на прес-службу НКРЕ.

Роздрібні тарифи для споживачів першого класу напруги з 1 березня складуть 72,62 коп. за 1 кВт-год (без ПДВ), для споживачів другого класу напруги - 93,02 коп. за 1 кВт-год (без ПДВ).

Таким чином, роздрібні тарифи для споживачів першого класу напруги в наступному місяці зростуть на 4% у порівнянні з тарифами, що діють в лютому; для споживачів другого класу напруги - на 3,8%.

Реклама:

Як повідомлялося, прогнозна оптова ринкова ціна на електроенергію на Оптовому ринку електроенергії (ОРЕ) України з 1 березня зросте на 4% - з 645,13 гривні до 670,94 гривні за 1 МВт-год (без ПДВ).

НКРЕ здійснює державне регулювання діяльності суб'єктів природних монополій в електроенергетиці та нафтогазовому комплексі, забезпечує проведення цінової і тарифної політики в цих сферах.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: