Влада АРК хоче продовжити домовленості про стабільні ціни на хліб

П'ятниця, 6 січня 2012, 15:05

Кримська влада пропонує продовжити термін дії меморандуму про не підвищення цін на хліб, підписаний чиновниками з найбільшими виробниками хліба на півострові, адже термін дії документа закінчився 31 грудня 2011.

Про це йдеться у повідомленні інформаційного управління Ради міністрів Криму, передає "Крымское информационное агентство".

В меморандумі були визначені щомісячні обсяги виробництва хліба масових сортів в обсязі 700 тонн.

У зв'язку з тим, що термін дії меморандуму закінчився 31 грудня, Міністерство економічного розвитку і торгівлі Криму виступило з ініціативою продовжити його на 2012 рік, збільшивши число учасників за рахунок основних виробників хліба і хлібобулочних виробів, що реалізують свою продукцію в роздрібній торговельній мережі.

Реклама:

За словами першого заступника глави Мінекономрозвитку автономії Ігоря Яговдика, аналогічні меморандуми будуть укладені і на регіональному рівні, у містах і районах, щоб робота по стабілізації цін на хліб вийшла на новий, більш якісний рівень.

Підприємства-виробники хліба висловили готовність підтримати пропозицію щодо продовження терміну дії меморандуму.

Нагадаємо, в липні Радмін і "Кримхліб" підписали меморандум взаєморозуміння.

Відповідно до документа, "Кримхліб" узяв на себе зобов'язання до кінця року зберігати діючі станом на 1 квітня ціни на хліб масових сортів, а також забезпечувати виробництво сортів цього хліба в певних обсягах.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: