Пінчук займеться інтернет торгівлею

Вівторок, 20 грудня 2011, 13:07

Міжнародна інвестиційно-консалтингова група EastOne Віктора Пінчука завершила операцію по входженню компанії, що знаходиться під мандатом групи, у якості стратегічного партнера в сервіс колективних покупок Pokupon.

Про йдеться у повідомленні EastOne, предають "Комметарии".

За даними компанії, угода є частиною стратегії групи, спрямованої, зокрема, на розвиток діяльності в сегменті інтернет-комерції.

Деталі угоди не розголошуються відповідно до договору про конфіденційність.

Реклама:

"Індустрія електронної комерції в світі за останні два роки показує стрімке зростання. Стратегічне партнерство в Pokupon - це наш перший серйозний крок в інтернет-бізнесі в Україні. Ми плануємо використовувати наявну експертизу і можливості для розвитку цього проекту і запуску нових", - говорить генеральний директор - президент EastOne Геннадій Газін.

У свою чергу керівник Pokupon Олександр Ластовський заявив, що завдяки угоді компанія має намір розширити і зміцнити свою присутність на ринку, удосконалити сервіси, а також запустити і розвивати нові проекти.

Нагадаємо, EastOne - міжнародна інвестиційно-консалтингова група, що надає послуги в сфері стратегічного та інвестиційного консультування з управління активами з високою галузевою і географічною диверсифікацією.

Компанія створена в 2007 році українським бізнесменом Віктором Пінчуком.

Головний офіс EastOne розташований у Лондоні, представництва - у Києві та Дніпропетровську.

Інвестиційний портфель активів, що перебувають під мандатом EastOne, охоплює більше 20 бізнесів і широкомасштабних проектів, у тому числі трубно-колісну компанію "Інтерпайп" та медіа-активи (телегрупа StarLightMedia, що об'єднує телеканали Новий, ICTV, СТБ, а також супутниковий телеканал QTV та музично -розважальні канали М1 та М2; газета "Факти і коментарі"; видавництво "Економіка" та інші.

Сервіс колективних покупок Pokupon, за його даними, - лідер ринку Україні та Білорусі, представлений в 10 містах України та шести містах Білорусі.

Налічує більше 1 млн унікальних користувачів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: