Імперія Ахметова знову рапортує про зростання прибутків і користь для держави

Середа, 28 вересня 2011, 17:12

Найбільша приватна енергетична компанія "Дтек", що належить Рінату Ахметову, збільшила чистий прибуток майже на 71% порівняно з аналогічним періодом 2010 року.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби енергетичного холдингу.

Відповідно до звітності за січень-червень 2011 року, компанія збільшила чистий прибуток на 70,9% порівняно з аналогічним періодом 2010 року - до 2,2 мільярда гривень.

Дохід "Дтек" за звітний період зріс на 73,7% - до 18,5 мільярда гривень, EBITDA - на 91,7%, до 5,67 мільярда гривень.

За словами генерального директора "Дтек" Максима Тимченка, результати в першому півріччі свідчать про правильність вибраних компанією пріоритетів під час останньої фінансової кризи.

"Курс на продовження модернізації виробництва, розвиток кадрового потенціалу, інвестування в безпеку праці - дав свій результат. Ми підтвердили здатність задовольнити зростаючий попит на електроенергію в країні і за кордоном, викликаний відновленням економік України та Європи", - зазначив він.

"Ми практично подвоїли EBITDA групи, подолавши за підсумками півріччя планку в 5 мільярдів гривень, що також дозволило зробити значний внесок у розвиток економіки України", - додав Тимченко.

Голова "Дтек" також наголосив, що податкові платежі за перше півріччя становили 3 мільярди гривень.

Реклама:

Раніше прес-служба групи "Систем Кепітал Менеджмент", що об'єднує всі активи донецького бізнесмена, повідомляла про зростання консолідованих активів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!