"Індар" повернуть державі

Понеділок, 19 вересня 2011, 18:30

Суд визнав за державою право власності на пакет акцій ЗАТ "Індар" за позовом Генеральної прокуратури.

Про це повідомляється на сайті правоохоронного відомства.

"Генеральною прокуратурою захищено майнові інтереси держави. Господарським судом Києва 19 вересня 2011 року задоволено позов прокуратури та визнано за державою в особі ДАК "Укрмедпром" право власності на 11,4 мілйьона акцій ЗАТ "Індар", - наголошується у повідомленні.

Генпрокуратура зазначає, що відповідним рішенням суду зазначені акції витребувано у вказаної компанії та зобов'язано повернути державі.

Реклама:

Як відомо, ЗАТ "Індар" засновано 14 серпня 1997 року. Держава у 2000 році внесла свої 70,7% акцій "Індару" до статутного фонду ДАК "Укрмедпром".

У 2008 році 70,7% акцій заводу придбала компанія Storke Holdings Limited. Це рішення було оспорене в суді, і три роки вже триває судовий розгляд.

У ніч на 8 липня 2011 року близько сотні бійців "Беркуту" увірвалися на територію заводу, щоб провести на завод представників нових власників підприємства.

Пізніше прес-служба підприємства з посиланням на нового директора підприємства Євгена Кононенка розповсюдила повідомлення, що підприємство працює в нормальному режимі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: